http://www.collycomponents.se/produktnavigator-start/produktnavigatorn/

Typiskt! Du använder en gammal version av webbläsaren Internet Explorer och därför kan webbplatsen se lite konstig ut och en del funktioner fungerar inte till fullo. Vi rekommenderar därför att du laddar ner senaste versionen av Internet Explorer här ( http://windows.microsoft.com/sv-SE/internet-explorer/download-ie)

Kundservice Sverige 08 - 703 03 80
skogsmaskin

Entreprenad

Colly Components marknadsför ett brett standardsortiment av komponenter till företag som tillverkar entreprenadmaskiner och deras underleverantörer. Lång erfarenhet av branschen och dess behov gör att vi kan föreslå driftsäkra helhetslösningar som ökar produktiviteten.

Till entreprenadmaskiner behövs komponenter som motsvarar tuffa krav på hållbarhet, driftsäkerhet och servicevänlighet.

Colly representerar internationellt ledande leverantörer med högklassiga, kvalitetssäkrade och spårbara produkter som bidrar till ökad kostnadseffektivitet.

Toleranskompenserande fästelement, höghållfastskruv, underhållsfria lager av plast, robusta lås och gångjärn bidrar till tysta och attraktiva hyttkonstruktioner.Banjokopplingar för säker oljetransport och insatsgängor för optimerade skruvförband är ytterligare exempel på Colly-produkter som bidrar till lättare och driftsäkrare konstruktioner.

Tillbaka till din filtrering