…

Kommersiella fordon – många möjligheter för tuffa miljöer

Med några utav de hårdast utnyttjade maskinerna i världen, där driftstopp är extremt kritiskt, är vikten av hög kvalitet och teknik i absoluta framkant ett måste.

Att driftsäkra tuffa miljöer

Till entreprenadmaskiner behövs komponenter som motsvarar tuffa krav på hållbarhet, driftsäkerhet och servicevänlighet. Colly Components representerar internationellt ledande leverantörer med högklassiga, kvalitetssäkrade och spårbara produkter som bidrar till ökad kostnadseffektivitet.

Kvalitet med kunskap

Hur ser man till att skapa en driftsäker produktion i utsatta miljöer? Att kvalitet är viktigt för entreprenadmaskiner är en självklarhet. Med vår erfarenhet hjälper våra experter kunder att sätta in rätt komponenter som bidrar till minimalt med driftstopp, tystare hyttkonstruktioner och kostnadseffektivare produktion. Rätt komponent på rätt plats!

Teknikområden

 • Bredast på marknaden Colly Components har marknadens bredaste sortiment av fästelement.
  Läs mer

  Fästelement
  img
 • Underhållsfria glidlager Colly Components sortiment inom lagerteknik omfattar underhållsfria glidlager för roterande rörelser, linjärglidlager samt länklager.
  Läs mer

  Lagerteknik
  img
 • Korta ställtider – hög tillgänglighet Med hjälp av snabbkopplingar kan ställtider reduceras och därmed förbättra produktionsprocessens flexibilitet. Detta är väsentligt för företag som har ett brett sortiment men relativt korta produktionsserier.
  Läs mer

  Snabbkopplingar
  img
 • Lönsamhet med industriell automation Colly Components har mycket att erbjuda byggare av automationsutrustning. I vårt breda sortiment av kvalitetssäkrade komponenter märks bland annat underhållsfria linjärglidlager, starka och servicevänliga skruvförband samt säkra och droppfria snabbkopplingar som kortar ner ställtiden.
  Läs mer

  Automatisering
  img