http://www.collycomponents.se/produktnavigator-start/produktnavigatorn/

Typiskt! Du använder en gammal version av webbläsaren Internet Explorer och därför kan webbplatsen se lite konstig ut och en del funktioner fungerar inte till fullo. Vi rekommenderar därför att du laddar ner senaste versionen av Internet Explorer här ( http://windows.microsoft.com/sv-SE/internet-explorer/download-ie)

Kundservice Sverige 08 - 703 03 80
scania2

Lastbil

Colly är en mångårig leverantör av kvalitetssäkrade komponenter och monteringsmetoder åt svensk lastbilsindustri. Vi känner branschens behov och kan föreslå produktivitetshöjande lösningar inom produktionens olika delar. Våra leverantörer är certifierade enligt TS 16949 och ISO 14001.

Hytt

Inom hyttillverkningen kan vi korta produktionstiderna genom att automatisera monteringen av fästelement och integrera fästelementen i pressningen av karossdetaljer. Toleranskompenserande fästelement, underhållsfria lager av plast och sammanfogning av plastdetaljer är andra exempel på hur vi kostnadseffektivt kan bidra till tysta och attraktiva hyttkonstruktioner.

Motor

Till motortillverkningen erbjuder vi bland annat säker permanentavtätning av bränsle- och kylkanaler, insatsgängor för viktreducering, banjokopplingar för säker oljetransport i trånga utrymmen och snabblås för ljud- och vibrationsdämpning.

Drivlinan

Drivlinan förbättras med hjälp av våra banjokopplingar, permanentavtätningar i växellåda och insatsgängor för optimerade skruvförband.

Chassi

Till chassitillverkningen har vi ett brett utbud av sammanfogningslösningar för tunnplåt med bland annat automatisk montering av blindnitmuttrar, stans- och nitmuttrar samt stans- och nitskruvar.

Med Colly som partner kan du tidigt hitta lösningar som effektiviserar monteringen, höjer produktkvaliteten, ökar bilarnas attraktionskraft och ökar lönsamheten!

Tillbaka till din filtrering