http://www.collycomponents.se/produktnavigator-start/produktnavigatorn/

Typiskt! Du använder en gammal version av webbläsaren Internet Explorer och därför kan webbplatsen se lite konstig ut och en del funktioner fungerar inte till fullo. Vi rekommenderar därför att du laddar ner senaste versionen av Internet Explorer här ( http://windows.microsoft.com/sv-SE/internet-explorer/download-ie)

Kundservice Sverige 08 - 703 03 80
personbil_HR

Personbil

Colly Components erbjuder ett brett produktprogram och automatiseringslösningar till svensk bilindustri med underleverantörer. Våra kvalitetssäkrade komponenter möter fordonsindustrins krav på kostnadsreducering och ökad produktivitet och våra leverantörer är certifierade enligt TS 16949 och ISO 14001.

Colly kan erbjuda teknisk spetskompetens inom flera teknikområden.

Till motortillverkningen erbjuder vi bland annat säker permanentavtätning av bränsle- och kylkanaler, insatsgängor för viktreducering, banjokopplingar för säker oljetransport i trånga utrymmen och snabblås för ljud- och vibrationsdämpning.

Colly erbjuder marknadens bredaste utbud av metoder, utrustning och komponenter för sammanfogning av tunnplåt och plast. Med underhållsfria lager av tåliga plastmaterial reducerar vi vikt och eliminerar störande ljud.

Tillbaka till din filtrering