…

Plastindustrin – ökar produktiviteten

Ökad lönsamhet genom smartare lösningar och snabbare verktygsbyten är framtiden. Vi hjälper kunder att ständigt förbättra lönsamheten genom att, tillsammans med kunden, se över produktionen och förbättra de kritiska steg som är avgörande för en effektiv verksamhet.  

Helhetslösningar med leverantörer i världsklass

Vi har lång erfarenhet av att jobba med produkter som kan effektivisera plastindustrin och erbjuder helhetslösningar som hjälper till med allt från uppvärmning av verktyg till verktygsbyte med avancerade multikopplingar. Vilket ökar flexibiliteten och möjligheten att tillverka mindre serier, göra snabbare verktygsbyten och få en säkrare produktion.

Kvalitet med kunskap

Tillsammans med vår leverantör Stäubli hjälper vi kunder med lösningar som kan effektivisera verktygsbyten i formsprutningmaskiner och vill gärna dela med oss av vår kunskap. Vi erbjuder kostnadsfria SMED-analyser, och tillsammans analyserar vi de olika momenten vid ett verktygsbyte och tar fram förslag på hur processen kan effektiviseras.

Teknikområden

 • Bredast på marknaden Colly Components har marknadens bredaste sortiment av fästelement.
  Läs mer

  Fästelement
  img
 • Underhållsfria glidlager Colly Components sortiment inom lagerteknik omfattar underhållsfria glidlager för roterande rörelser, linjärglidlager samt länklager.
  Läs mer

  Lagerteknik
  img
 • Korta ställtider – hög tillgänglighet Med hjälp av snabbkopplingar kan ställtider reduceras och därmed förbättra produktionsprocessens flexibilitet. Detta är väsentligt för företag som har ett brett sortiment men relativt korta produktionsserier.
  Läs mer

  Snabbkopplingar
  img
 • Lönsamhet med industriell automation Colly Components har mycket att erbjuda byggare av automationsutrustning. I vårt breda sortiment av kvalitetssäkrade komponenter märks bland annat underhållsfria linjärglidlager, starka och servicevänliga skruvförband samt säkra och droppfria snabbkopplingar som kortar ner ställtiden.
  Läs mer

  Automatisering
  img