…

Verkstadsindustrin – en bredd av lösningar

Colly Components har över 60 års erfarenhet av att effektivisera industrin. Med ett brett standardsortiment och innovativa tekniska lösningar hjälper vi kunder att få rätt komponenter och monteringsutrustning på rätt plats

Komponenter som går att lita på

Under åren har vi byggt upp ett bra samarbete med några av världens bästa leverantörer av komponenter för verkstadsindustrin.  Vi brinner för att hjälpa våra kunder att effektivisera och förbättra sin produktion med vår långa erfarenhet och kompetens.

Kvalitet med kunskap

Det är mycket att tänka på när man ska effektivisera en produktion. Våra experter hjälper till att beräkna dimensioner och livslängder för att kunna erbjuda rätt produkt på rätt plats. På så sätt säkerställer vi att produktionen hålls igång och oväntade driftstopp minimeras. Dessutom håller vi kontinuerligt seminarier och erbjuder utbildningar för att få verksamheten att fungera så bra och effektivt som möjligt.

Teknikområden

 • Bredast på marknaden Colly Components har marknadens bredaste sortiment av fästelement.
  Läs mer

  Fästelement
  img
 • Underhållsfria glidlager Colly Components sortiment inom lagerteknik omfattar underhållsfria glidlager för roterande rörelser, linjärglidlager samt länklager.
  Läs mer

  Lagerteknik
  img
 • Korta ställtider – hög tillgänglighet Med hjälp av snabbkopplingar kan ställtider reduceras och därmed förbättra produktionsprocessens flexibilitet. Detta är väsentligt för företag som har ett brett sortiment men relativt korta produktionsserier.
  Läs mer

  Snabbkopplingar
  img
 • Lönsamhet med industriell automation Colly Components har mycket att erbjuda byggare av automationsutrustning. I vårt breda sortiment av kvalitetssäkrade komponenter märks bland annat underhållsfria linjärglidlager, starka och servicevänliga skruvförband samt säkra och droppfria snabbkopplingar som kortar ner ställtiden.
  Läs mer

  Automatisering
  img