http://www.collycomponents.se/produktnavigator-start/produktnavigatorn/

Typiskt! Du använder en gammal version av webbläsaren Internet Explorer och därför kan webbplatsen se lite konstig ut och en del funktioner fungerar inte till fullo. Vi rekommenderar därför att du laddar ner senaste versionen av Internet Explorer här ( http://windows.microsoft.com/sv-SE/internet-explorer/download-ie)

Kundservice Sverige 08 - 703 03 80
colly-april-10

Presentation av Colly Components

Colly Components har under 60 år byggt upp en solid kompetens i att leverera kompletta funktionslösningar åt svensk industri.

Vi samverkar med kundernas konstruktörer, produktionstekniker, inköpare och kvalitetsansvariga inom åtta teknikområden: Skruvförband, sammanfogning tunnplåt, hydrauliska komponenter, lås och gångjärn, automation, snabbkopplingar samt lagerteknik. Säljare med specialistkompetens och teknik från världsledande leverantörer är goda förutsättningar för att skapa högkvalitativa lösningar.

Hur bra en lösning är avgörs dock först när den sätts in i ett helhetsperspektiv. Konsten är att välja den lösning som ger rätt kvalitet och skapar maximal ekonomisk nytta för kunden. Detta är Colly Components styrka. Det är alltid resultatet som räknas.

Tillbaka till din filtrering