http://www.collycomponents.se/produktnavigator-start/produktnavigatorn/

Typiskt! Du använder en gammal version av webbläsaren Internet Explorer och därför kan webbplatsen se lite konstig ut och en del funktioner fungerar inte till fullo. Vi rekommenderar därför att du laddar ner senaste versionen av Internet Explorer här ( http://windows.microsoft.com/sv-SE/internet-explorer/download-ie)

Kundservice Sverige 08 - 703 03 80
colly-april-9

Kvalitet är vår ledstjärna

Colly Components har arbetat med kvalitetsfrågor sedan företaget grundades och är sedan 1996 certifierat enligt ISO 9001.

Vi är leverantör till bilindustrin sedan många år och vi levererar kvalitetssäkrade produkter med tillhörande dokumentation som till exempel PPAP* för kunder inom denna bransch.

Våra huvudleverantörer är alla certifierade mot ISO 9001 och de som tillverkar produkter för bilindustrin är certifierade enligt TS-16949.

Våra kvalitetssäkrade produkter kan levereras direkt in i monteringslinjen utan föregående ankomstkontroll. För att säkerställa samma kvalitet på leveranserna som på produkterna arbetar vi gärna med EDI för att möjliggöra leveranser i rätt tid, ”on-time deliveries”.

Ladda ned vårt certifikat

Tillbaka till din filtrering