http://www.collycomponents.se/produktnavigator-start/produktnavigatorn/

Typiskt! Du använder en gammal version av webbläsaren Internet Explorer och därför kan webbplatsen se lite konstig ut och en del funktioner fungerar inte till fullo. Vi rekommenderar därför att du laddar ner senaste versionen av Internet Explorer här ( http://windows.microsoft.com/sv-SE/internet-explorer/download-ie)

Kundservice Sverige 08 - 703 03 80

Konfliktmineraler

Bäste kund,

Vi ser en markant ökning i antalet förfrågningar som inkommer till oss om användandet av ”konfliktmineraler”. Definitionen ”konfliktmineraler” härrör sig till utvinningen av de fyra mineralerna tenn, tungsten, tantalum och guld, i Demokratiska Republiken Kongo och närliggande länder. Denna produktion finansierar direkt eller indirekt väpnade grupper i området, som använder våld mot lokalbefolkningen som en del av krigföringen.

Colly Components köper varor endast från respekterade och tillförlitliga producenter. Samtliga våra samarbetspartners står i kontinuerlig kontakt med sina

 

underleverantörer gällande förbudet (Dodd-Franck Wall Street Reform, Consumer Protection Act 2010, Section 1502) att användanda ”konfliktmineraler” vid framställandet av stål och stålprodukter för deras räkning. Vad vi känner till idag, förekommer inga ”konfliktmineraler” i våra produkter. Vi fortsätter arbetet, tillsammans med våra leverantörer, för att säkerställa att inga ”konfliktmineraler” från Kongo eller närliggande områden ska förekomma i våra produkter.

Ladda ned som PDF

Download as PDF (English)

Darco Burger, VD

Tillbaka till din filtrering