http://www.collycomponents.se/produktnavigator-start/produktnavigatorn/

Typiskt! Du använder en gammal version av webbläsaren Internet Explorer och därför kan webbplatsen se lite konstig ut och en del funktioner fungerar inte till fullo. Vi rekommenderar därför att du laddar ner senaste versionen av Internet Explorer här ( http://windows.microsoft.com/sv-SE/internet-explorer/download-ie)

Kundservice Sverige 08 - 703 03 80
collyskolan_header

Skruvförbandsutbildning – kompetensöverföring för lönsammare produktion

Välkommen på utbildning hos oss på Colly Components! Vi har lång erfarenhet och god kompetens inom skruvförbandsteknik. Vi har under åren i olika sammanhang genomfört kvalificerade kundutbildningar för att öka kunskapen inom skruvförband.

colly_on_tour_small

Efterfrågan har varit väldigt stor på vår Skruvförbandsutbildning de senaste åren – därför åker vi nu ut på turné till flera platser i Sverige och håller utbildningar. Under åren har vi byggt upp en gedigen kunskap och nu vill vi gärna dela med oss! Utbildningen vänder sig till konstruktörer, produktionstekniker, inköpare och kvalitetsansvariga som vill lära sig mer om hur kvalitetssäkrade produkter kan utnyttjas för att höja lönsamheten. Med rätt kunskap redan i konstruktionsstadiet ökar möjligheterna att beräkna och skapa skruvförband med maximal kostnadseffektivitet.

Boka in ett kurstillfälle redan nu! Alla kurstillfällen kommer vara heldagar där lunch och fika ingår. Vill man boka in övernattning får man kontakta respektive hotell.

Innehåll

  • Grundförutsättning – Vad är viktigt?
  • Helhetssyn på skruvförband reducerar totalkostnaden
  • Skruvens mekaniska egenskaper
  • Åtdragning – Hur påverkar denna skruvens funktion?
  • Sekundärlåsning
  • Dimensionering & beräkning

Tider: 09:00-16:00
Pris: 2900 kr/person (ex. moms)

Alla kurstillfällen har begränsat antal platser – först till kvarn!

Har du några frågor? Kontakta Pär Ideström.

Klicka här för att ladda ned kursinformationen som en PDF!

Utbildning för er organisation?

Vi vet att många företag har fler medarbetare som kan behöva den här kunskapen. Därför genomför vi anpassade utbildningar för mindre eller större grupper på plats hos er.

Utbildningen vänder sig till konstruktörer, produktionstekniker, inköpare och kvalitetsansvariga som vill lära sig mer om skruvförband.

Låter det intressant? Kontakta Per Samuelsson så berättar han mer!

 

Colly_on-tour_v5
Välj kurstillfälle nedan:

Anmälan är bindande. Läs igenom våra villkor innan du bokar.

 

Tillbaka till din filtrering