http://www.collycomponents.se/produktnavigator-start/produktnavigatorn/

Typiskt! Du använder en gammal version av webbläsaren Internet Explorer och därför kan webbplatsen se lite konstig ut och en del funktioner fungerar inte till fullo. Vi rekommenderar därför att du laddar ner senaste versionen av Internet Explorer här ( http://windows.microsoft.com/sv-SE/internet-explorer/download-ie)

Kundservice Sverige 08 - 703 03 80
skruvforband

Skruvförband

Starka och säkra skruvförband

Colly Components marknadsför ett brett sortiment av välkända produkter för att skapa starka och säkra skruvförband i alla material. Sortimentet omfattar höghållfast skruv, gänginsatser, säkerhetsskruv och säkerhetsmutter samt gängpressande skruv.

Vi samarbetar med leverantörer som leder utvecklingen inom sina respektive teknikområden. Som kund får du tillgång till välkända varumärken med dokumenterad funktion och kvalitet.

Du får även tillgång till Colly Components kunskap om skruvförband i form av bland annat applikationskunskap, beräkningar, monteringsmetoder och kvalitetssäkring.Vi genomför utbildningar för konstruktörer, produktionstekniker och montörer, antingen på plats hos kunderna eller i seminarieform.Mer information om hur skruvförband konstrueras och beräknas finns att läsa i  ”Collys Handbok om Skruvförband”.

Klicka här för att se våra utvalda produkter inom skruvförband!

 

Klicka här för att beställa  Handbok om Skruvförband!
bestalla-handbok

 

Låt Sven förklara mer! Sven slår bland annat hål om myter om skruvförband

Tillbaka till din filtrering