http://www.collycomponents.se/produktnavigator-start/produktnavigatorn/

Typiskt! Du använder en gammal version av webbläsaren Internet Explorer och därför kan webbplatsen se lite konstig ut och en del funktioner fungerar inte till fullo. Vi rekommenderar därför att du laddar ner senaste versionen av Internet Explorer här ( http://windows.microsoft.com/sv-SE/internet-explorer/download-ie)

Kundservice Sverige 08 - 703 03 80
snabbkopplingar

Snabbkopplingar

Korta ställtider - hög tillgänglighet

Snabbkopplingar och kopplingsplattor används med fördel där det ställs höga krav på flexibilitet, tillgänglighet och säkerhet. Med hjälp av snabbkopplingar kan ställtider reduceras och därmed förbättra produktionsprocessens flexibilitet. Detta är väsentligt för företag som har ett brett sortiment men relativt korta produktionsserier. I applikationer där det av miljöskäl ställs krav på täthet är spill- och droppfria snabbkopplingar ett effektivt alternativ.

Snabbspänningssystem för korta ställtider i plastindustrin

För att uppfylla industrins allt tuffare krav på flexibilitet och kostnadsoptimering har system utvecklats för effektivare verktygsbyten. Den senaste tekniken inom området är magnetiska snabbspänningssystem som i kombination med kopplingsplattor för temperaturreglering möjliggör snabba byten och förhindrar felkopplingar.

Flexibla verktygsväxlare

För att kunna konkurrera på en allt mer global marknad måste svensk fordonsindustri fortsätta att öka automatiseringsgraden i sin produktion. Med hjälp av verktygsväxlare kan tiden för verktygsbyten avsevärt reduceras utan att påverka produktionsprocessens prestanda.

Klicka här för att se våra utvalda produkter inom snappkopplingar!

Tillbaka till din filtrering