http://www.collycomponents.se/produktnavigator-start/produktnavigatorn/

Typiskt! Du använder en gammal version av webbläsaren Internet Explorer och därför kan webbplatsen se lite konstig ut och en del funktioner fungerar inte till fullo. Vi rekommenderar därför att du laddar ner senaste versionen av Internet Explorer här ( http://windows.microsoft.com/sv-SE/internet-explorer/download-ie)

Kundservice Sverige 08 - 703 03 80
colly-april-13-utbildning

Kompetensöverföring för lönsammare produktion

Inom Colly Components finns omfattande kompetens och erfarenhet kring sammanfogningslösningar och skruvförbandsteknik.Vi har under åren i olika sammanhang genomfört kvalificerade kundutbildningar för att höja industrins kompetens.

Kundanpassad utbildning

Vi genomför anpassad utbildning för mindre eller större grupper på plats hos våra kunder. Det kan omfatta konstruktions- och produktionskunskap inom våra teknikområden:

  • Skruvförband
  • Sammanfogning i tunnplåt/plastmaterial
  • Hydraulikkomponenter (permanent avtätning)
  • Lås och Gångjärn
  • Snabbkopplingar
  • Glidlager

Utbildningen vänder sig till konstruktörer, produktionstekniker, inköpare och kvalitetsansvariga som vill lära sig mer om hur kvalitetssäkrade produkter kan utnyttjas för att höja lönsamheten. Med rätt kunskap redan i konstruktionsstadiet ökar möjligheterna att tillverka en produkt med maximal kostnadseffektivitet.

collyskolan_header_v2
Missa inte vår uppskattade skruvförbandsutbildning. Klicka här för att läsa mer och anmäla dig!

Tillbaka till din filtrering