Vi söker en innesäljare!

Vi växer och söker nu två innesäljare till vårt team.

En sak har 60 års erfarenhet lärt oss – det finns inga genvägar. Vägen till rätt kvalitet går genom kunskap.

Colly Components är en respekterad samarbetspartner till nordisk industri och vi erbjuder ett brett sortiment av komponenter inom teknikområdena fästelement, glidlager och snabbkopplingar. Med spetskompetens och en genomtänkt produktportfölj erbjuder vi våra kunder konkurrenskraftiga lösningar. Vi representerar ett stort tekniskt kunnande och har ett nära och långsiktigt samarbete med våra kunder genom vårt fokus på kvalitet och kunskap.

Om tjänsten
Som teknisk innesäljare kommer du att arbeta med hela vår produktportfölj. Din huvudsakliga uppgift blir att bibehålla och utveckla affären med befintliga kunder. För att du skall lyckas på bästa sätt i din roll kommer du ha ett nära samarbete med dina engagerade kollegor där ert gemensamma mål är att ge våra kunder marknadens bästa service.

Vi erbjuder
Vi sitter i fina lokaler på vårt huvudkontor i Kista. Som teknisk innesäljare hos oss erbjuds du det lilla företagets fördelar med stor flexibilitet, korta beslutsvägar och en god teamkänsla tillsammans med den långsiktiga stabiliteten och de resurser som vår koncerntillhörighet ger. Detta gör också att det för rätt person finns goda möjligheter för intern utveckling och framtida karriärmöjligheter.

Din profil
Vi söker två innesäljare till vårt team, där den ena kommer att bearbeta den norska marknaden. För den rollen önskar vi någon som kan prata och förstå norska obehindrat. För båda tjänsterna söker vi personer som är förtroendeingivande och har en affärsmässig inställning för att skapa goda och långsiktiga relationer med både kunder och kollegor. Du är självgående, uthållig och arbetar strukturerat.

Ansök nu