360° monteringsteknik för e-mobilitet

Vår framtida drivkraft

Ända sedan bilen uppfanns har utvecklingen passerat milstolpar. Nästa milstolpe finns precis runt hörnet – e-mobilitet. Men ny framdrivningsteknik, nya material och nya energikällor leder också till nya utmaningar inom fäst- och monteringsteknik. Vi antar entusiastiskt dessa utmaningar och vi finns precis där du behöver oss – vid din sida. Du har allt att vinna – från konceptfasen, via utveckling och konstruktion, tillverkning av prototyper och utveckling av verktyg, till serieproduktion och logistik. Tveka inte att kontakta oss för att få råd och stöd i mobilitetsutvecklingen – den genomgår just nu en revolution. Elektrifieringen accelererar – och det gör vi också.

Energilagring

En viktig komponent i sammanhanget är batteriboxen. Här finns hjärtat och kärnan i en elbil – själva batteriet. Batteriboxen skyddar bilens värdefullaste komponent, och vi stöder utvecklingen med smart och tillförlitlig fästteknik.

– Insatser för gängförstärkning HELICOIL®
– Blindnitmuttrar och skruvar RIVKLE®
– Limning av fästelement ONSERT®
– Snabb och rationell sammanfogning RIVTAC®
– Toleranskompensationssystem FLEXITOL®
– Blindnitmuttrar med vibrationsdämpning RIVKLE® Elastic

Se video

Elmotor

Högre prestanda och mindre mått. Det är huvudkraven på moderna elmotorer. Och även här har vi en viktig roll. Oavsett om det handlar om att montera statorn i kapslingen eller att fixera statorkärnan kan du lita på oss.

– Insatser för gängförstärkning HELICOIL®
– Skräddarsydda utvecklingsdelar i elastomerer ELASTEC®