Automotive – samarbete med branschledarna

Under de senaste åren har automotive-branschen utvecklats och kravbilden förändrats. Vi tror att långsiktighet och ett nära samarbete med våra kunder är nyckeln till framgång för innovativa, kundanpassade lösningar med den senaste tekniken. På så sätt bidrar vi till ökad produktivitet, högre kvalitet och kostnadseffektivare produktion.

Internationellt ledande leverantörer

Under åren har vi byggt upp en stor och kvalitativ portfölj av produkter från några av branschens ledande tillverkare. Vare sig det handlar om gängförstärkning, snabbkopplingar, verktygsväxlare eller glidlager har vi rätt komponent.

Kvalitet med kunskap

Branschen har under de senaste åren genomgått stora förändringar. Kraven på snabbhet, kostnadseffektivisering och ökade volymer gör att även lösningarna måste utvecklas och förbättras. Vi kan vår sak. I över 60 år har vi arbetat aktivt med att lära ut och hjälpa våra kunder att förstå vikten av rätt lösning på rätt plats. Tillsammans skapar vi långsiktiga, kostnadseffektiva lösningar som ökar produktiviteten. Det ger ökad effekt och bättre slutprodukt på riktigt!

Våra teknikområden

Fästelement

Colly Components har marknadens bredaste sortiment av fästelement.

Sammanfogning tunnplåt

Brett sortiment av produkter lämnade för permanent montering och demonterbar sammanfogning.

Lagerteknik

Underhållsfria glidlager för roterande rörelser, linjärglidlager samt länklager.

Snabbkopplingar för effektivare industri

Med hjälp av snabbkopplingar kan ställtider reduceras och förbättra flexibiliteten.