…

Batteriverktyg från Colly Components

Upplev skillnaden med den senaste tekniken

Nitning är en gammal och beprövad sammanfogningsteknik. Tekniken utvecklas hela tiden och möjligheterna att jobba i flera olika material förbättras för varje år.  Fördelarna med batteridrivna nitverktyg jämfört med pneumatiska nitverktyg är många – utan slangar förbättrar man både hastighet, flexibilitet och ergonomi.

Nu tar vi nästa steg för att kunna erbjuda våra kunder marknadens bästa batteriverktyg!

Vi på Colly Components jobbar ständigt med att utveckla vårt erbjudande och försöker alltid anpassa oss efter vad våra kunder efterfrågar. Nu kompletterar vi vårt sortiment med ytterligare ett varumärke och är nu glada att kunna erbjuda batteriverktyg från tillverkarna GESIPA & Honsel

Nu har vi ännu bredare sortiment!
…

Utvecklingen för batteridrivna blindnitverktyg har gått snabbt framåt senaste åren. Allt fler företag väljer nu att använda batteridrivna för att öka flexibiliteten och det är nu möjligt att uppnå dragkrafter som tidigare bara var möjligt att uppnå med tryckluft.

Varför batteriverktyg?
…

GESIPA – moderna och pålitliga batteriverktyg

Gesipa är en av marknadens mest erfarna leverantörer av nitverktyg och de som uppfann batteridrivna varianter. Med den senast Bird Pro-generationen finns flera alternativ som passar era önskemål när det gäller hastighet och kraft. Batterierna som följer med serien är utvecklade för att passa på alla verktyg i Bird Pro-serien vilket ökar flexibiliteten.

Alla produkter som vi erbjuder från Gesipa är utrustade med en borstlös BLDC-motor som ger snabbare produkter och högre effektivitet, lång livslängd och god ergonomi. Dessutom erbjuder vi på Colly Components serviceavtal där vi ser till att hålla ditt verktyg i gott skick.

HONSEL – Innovativa, moderna lösningar för nitning.

Rivdom lanserades 2011 och har snabbt blivit en favorit! Verktygen har låg vikt och ergonomisk design – som dessutom passar i L-boxlådor. Med enastående prestanda och ett konkurrenskraftigt pris, är Rivdom-serien det perfekta valet för självständigt arbete med blindnitning.

Laddningstid är viktigt för en effektiv produktion och hög flexibilitet. Batteritiden på alla våra Rivdomverktyg är i en klass för sig – litiumbatteriet på 2,0Ah laddar fullt på 30 minuter.

PowerBird Pro Gold Edition & AccuBird Pro

Rivsmart eBZ Zero

Batteriverktyg vi erbjuder:

Vi erbjuder batteriverktyg från två av marknadens mest kompetenta leverantörer.

Vill du ha hjälp med vilket verktyg som passar era behov?
Kontakta oss!

Dragkraft 6 800 N - 10 000 N

Dragkraft 10 000 N - 20 000 N

Blindnitmutterdragare dragkraft 20 000 N +

Jämför våra batteriverktyg

Så beställer du ditt nya batteriverktyg

Osäker på vad du ska välja?

En sak har 60 års erfarenhet lärt oss – det finns inga genvägar. Vägen till rätt kvalitet går genom kunskap. Vi söker ständigt samarbeten för att hitta rätt produkter och lösningar för industrin – lösningar som ger lönsammare produktion.

Colly Components tillför kunskap

Mycket av vår vardag handlar om att ge råd till våra kunder, genomföra workshops och utbildningar– eller genomföra Line walks i produktionen. Det har gett oss en solid kunskapsbas som vi gärna vill dela med er – och få tillföra det vi kan bäst, nämligen: Kvalitet med kunskap

Kontakta oss så hjälper vi dig att välja rätt!

Beställ batteriverktyg här

Blindnitar till våra batteriverktyg

Vi erbjuder högkvalitativa nitar från varumärken Gesipa och Sariv