Colly Components sist.

När den stora ledaren i väst tar sina beslut utgår han alltid ifrån America first. Och visst kan det låta klokt att se om sitt hus och sina egna intressen.

Jag har funderat på om vi skulle lansera något liknande, typ; Colly Components först. Vi ser till att vi alltid får de bästa dealarna, kosta vad det kosta vill… Men det blir lätt lite fånigt när man tänker efter. För om vi maximerar endast efter våra behov, utan att se vad vi tillför och hur det påverkar våra kunder och partners, är jag ganska säker på att vi snabbt skulle få problem.

Oavsett hur det fungerar i politiken – det vet jag mindre om – så tror jag att samarbete lönar sig. Kan man maximera kunskap och kompetens från olika aktörer så får man kvalitativa lösningar som är långsiktigt hållbara – med överlägsen totalekonomi.

Så därför tror jag nog ändå att vi håller oss till vår devis, Kvalitet med kunskap, och fortsätter att sätta kundernas behov och lösningar i första rummet. Går det bra för er, så går det bra för oss. Därför kan man på sätt och vis säga: Colly Components sist.

Vi önskar er en god jul och ett gott nytt år!
Darco