…
Play

Vad kul att du vill veta mer! Vi kontaktar dig inom ett par dagar.

Så länge får du gärna läsa mer om våra produkter från Igus – inget underhåll ger lägre driftkostnad.
Slipp tidskrävande underhåll och få en ren och smörjfri miljö! Igus led- och glidlager är underhållsfria, självinställande och tillverkade helt i plast. Beroende på materialval kan de användas upp till +200°C. Hela Igubal-ledsystemet tål damm och smuts samt är korrosionsbeständigt. Du kan behålla befintligt lagerhus och endast byta ut lagret.

Upp till 40% billigare och 80% lättare än metallager
Vid användning av fasta flänslager samlas det ofta smuts i form av damm och spån vid lagret. För att undvika driftsstörningar krävs regelbunden smörjning och underhåll. Med Igus formsprutade sfäriska lager får du en smörj- och underhållsfri applikation. Igus underhållsfria material erbjuder en kostnadseffektiv lösning och funkar med både plast eller stål, oavsett om det kombineras med befintliga lagerhus eller med ett lagerhus från Igus.

Vilka fördelar har igubal ledlagerteknik?

  • Tål damm och smuts
  • Korrosionsfri, kan användas i flytande medier
  • Vibrationsdämpande
  • Kan användas upp till +200°C, beroende på materialval

Kontakta oss

Kontakta oss


Insatslager – kostnadseffektiva
& lättmonterade

Spara tid och pengar genom att behålla lagerhuset och endast byta ut lagret. Eftersom de är korrosionsbeständiga, tål smuts och damm kan dessa innerringar öka livslängden för dina applikationer. Livslängden för Igus lagermaterial, framför allt i smutsig miljö, är upp till 8 gånger längre än för kullager.