…

Colly Components hjälper företag att få mer lönsam produktion genom kunskap, utbildning och försäljning av rätt lösning för rätt ändamål. Vi jobbar med att beräkna och dimensionera er produktionsmiljö för att kunna erbjuda högkvalitativa lagerlösningar från Igus som minskar kostnaden, ökar precisionen och är näst intill helt underhållsfria. Genom åren har vi byggt på oss en gedigen erfarenhet och vet vad som krävs för att möta dagens moderna krav. Oavsett i vilken fas ni är i så vill vi vara med och bidra med vår kunskap. Kontakta oss så berättar vi mer!

Lagerteknik i olika faser. Vi hjälper dig som:

1. Utvecklar nya lösningar

Är ni i ett läge där ni designar framtidens produkter och lösningar? Vi hjälper er i utvecklingsfasen och ger tips på hur ni kan utvecklas.

2. Är i testfas av utrustning

Om ni arbetar med en ny produkt kan vi hjälpa er att effektivisera nyttjandegraden och minska framtida underhåll.

3. Underhåller befintliga produkter

Även de produkter som ni redan har på marknaden kan få smarta uppdateringar för att minska produktionskostnaden och servicebehovet.

Lagerskolan – tips och råd för bättre produktion

Vad innebär presspassning?

Lagerskolan: Del 1

Hur ska man tänka kring värme?

Lagerskolan: Del 2

Slipp tidskrävande underhåll och få en ren och smörjfri miljö! Igus led- och glidlager är underhållsfria, självinställande och tillverkade helt i plast. Beroende på materialval kan de användas upp till +200°C. Hela Igus-sortimentet tål damm och smuts samt är korrosionsbeständigt.


Vill du veta mer? Kontakta våra experter!

Per Samuelsson har 30 års erfarenhet av att utveckla effektiva och lönsamma produktionslösningar för industrin. Tillsammans med sitt team hjälper han företag och organisationer att utveckla sin produktionsmiljö.

Kontakta mig idag!

Mail: per.samuelsson@colly.se
Telefon: +46 8 703 01 58