Play

Vill ni spara tid i produktionen?

Med en genomtänkt lösning för er montering av blindnit och blindnitmutter så kan tidsåtgången minimeras. Det är oavsett om ni arbetar manuellt, halv- eller helautomatiskt. Genom att välja rätt metod kan ni sannolikt spara mycket tid genom att se över helheten – ett viktigt steg om ni till exempel vill kunna få in ytterligare ett tempo i produktionen. Och väljer man en helautomatiserad lösning där alla enheter alltid sitter på rätt plats, så kan man helt slippa behovet av efterkontroll, vilket eliminerar ett helt moment.

Kontakta oss för en genomgång

Det enklaste sättet att se hur ni kan spara tid är att kontakta oss så vi får diskutera ert behov, era förväntningar och var ni står idag. Vi tittar på konstruktionen som ska sammanfogas, vilken typ av lösning ni har idag – om det inte är en ny produktionslinje – och hur den bemannas. Därefter föreslår vi de förbättringar vi ser, beskriver hur det går till och förklarar vad som krävs.

Förhoppningsvis bistår vi med en pusselbit till att effektivisera er produktion. Maila oss eller ring på +46 8 703 03 80. Vi berättar gärna mer.

Vill du prata med oss direkt? 

Ring oss på 08-703 03 80 så hjälper vi dig.

Vill du maila oss istället? 

Skicka ett mail till components@colly.se så svarar vi inom 48 timmar.

Läs mer om hur våra lösningar sänker era kostnader: